Padėkos diena

Padėkos diena

Birželio 9 d. Vaižganto progimnazijos bendruomenė susirinko į tradicinę 5 – 8 klasių Padėkos dienos šventę. Renginio tikslas – prisiminti nuveiktus darbus, pasidžiaugti progimnazijos pasiekimais bei padėkoti visiems už pastangas, stropų darbą, progimnazijos vardo garsinimą.

            Vaižganto progimnazijos direktorė Nijolė Krušienė pasveikino progimnazijos bendruomenę gausiai susirinkus į šią gražią šventę ir pasidžiaugė aktyviu bendruomenės narių įsitraukimu į progimnazijos veiklas. Už iniciatyvų ir kūrybišką darbą padėkomis buvo apdovanoti progimnazijos mokytojai. Sėkme olimpiadose ir konkursuose džiaugėsi Vaida Apšegienė,  Vaižganto progimnazijos pavaduotoja. Padėkos raštais buvo apdovanoti prizinių vietų nugalėtojai. Daugiausiai apdovanojimų pelnė Augustas, 5a, Kajus,6b, Deimantė,7b, Urtė, 7a, Emilija, 8b. Padėkos raštais apdovanoti mokiniai, kurie šiuos mokslo metus puikiai ir labai gerai mokėsi, buvo aktyvūs ir džiugino gerais savo darbais. Progimnazijos fizinio ugdymo mokytoja I. Pipirienė apdovanojo geriausius progimnazijos sportininkus ir dėkojo bendruomenei už aktyvų dalyvavimą Walk15 projekte „Mokyklos eina“. Mokiniai, atlikdami gerus darbus ir dalyvaudami progimnazijos gyvenime, visus mokslo metus kaupė skatinimo taškus. Šiemet nominacijos „Metų mokinys“ nugalėtoju tapo Augustas, 5a.

            Padėkos dienos svečius nuotaikingu koncertu džiugino renginio organizatoriai – 6 klasių mokiniai bei jų auklėtojos I. Lukoševičienė ir J. Norkienė.  Šventinę nuotaiką padėjo kurti vakaro vedėjos 6b klasės mokinės Lėja ir Gytė. Muzikinius kūrinius dovanojo Muzikavimo studijos mokiniai ir jų vadovas, muzikos mokytojas T. Kanapinskas. Nuotaikingais šokiais šventės svečius džiugino Respublikinėse folklorinių šokių varžytuvėse „Patrepsynė“ šokio „Kadagys“ nugalėtojai Augustas ir Saulė, 5a, bei 7 b klasės mokiniai ir jų vadovė, šokių mokytoja V. Gilienė. Audringais aplodismentais sutikta dailės mokytojos I. Kareivienės vadovaujama Alternatyvios mados studija, kurios kolekcija „Pop it Fanė“ Respublikiniame avangardiniame festivalyje „Aš kitoks“ iškovojo garbingą I-ąją vietą.

Džiugių akimirkų netrūko… Tikimės, jog Padėkos diena įkvėps visus ir toliau stengtis bei daryti svarbius, prasmingus darbus, o prisiminimai apie prabėgusius mokslo metus skambės pačia gražiausia melodija!

 

Jūratė Norkienė, 6b klasės auklėtoja, anglų kalbos mokytoja metodininkė

Skip to content