Respublikinėje konferencijoje

Respublikinėje konferencijoje

Lapkričio 28 dieną Radviliškio Gražinos pagrindinėje mokykloje 7a klasės mokinės Danielė, Gabrielė, Emilė, Rusnė , Rytė, kartu su mokytojomis Irina ir Aušra dalyvavo respublikinėje XI Lietuvos mokinių ir mokytojų metodinėje – praktinėje konferencijoje „TARPKULTŪRINIS DIALOGAS“.

Mokytojos pasidalino savo sukaupta darbo patirtimi vykdant tarptautinius projektus, o mokinės turėjo galimybę ne tik klausytis įdomių pranešimų, bet ir dalyvauti įvairiose praktinėse veiklose. Man labai patiko pasigaminti Adventinį vainiką, susipažinau su labai draugiškais žmonėmis. Rytė:,, Mums labai patiko sužinoti apie senovės Graikiją, jos kraštovaizdžius. Taip pat patiko išbandyti naują dailės techniką piešimą ant stiklo ir per pertrauką pašokti graikų šokį ,,Sirtakį’’. Laisvu laiku  patiko pavaikščioti po mokyklą ir pažiūrėti, ką kiti veikia per pertraukas’’.

Danielė, Gabrielė: ,,Man labai patiko pinti Adventinį vainiką, susipažinti su naujais žmonėmis, bendrauti su jais. Patiko apžiūrėti mokyklą, pamačiau, kad ji labai skiriasi nuo mūsų. Aš patyriau nuostabias emocijas: laimę, džiaugsmą, nuostabą. Norėčiau pakartoti šią dieną.

Rusnė : ,, Man labai patiko pranešimai. Sužinojau daugiau apie savanoriavimą ir haiku. Taip pat sužinojau daugiau apie Baltarusiją ir siuvinėjau apyrankes. Mums jas padėjo siuvinėti labai maloni mokytoja’’.

Emilė, 7a klasės mokinė

Skip to content